1
استادیار گروه روابط بینالملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
2
کارشناس ارشد روابط بینالملل دانشگاه تهران
چکیده
این مقاله قصد دارد با استفاده از مدل عملیاتی مانوئل کاستلز در کتاب خود، «قدرت ارتباطات» تحت عنوان شبکههای ذهن و قدرت که با استفاده از فرضیه نشانگرهای بدنی و پژوهشهای علم اعصاب آنتونیو داماسیو و همچنین، مدل برانگیختگی شبکهای آبشاری رابرت انتمن توانسته به تحلیل چگونگی همگامی عموم مردم آمریکا در حمایت از جنگ آمریکا به عراق در شرایط فقدان دلایل لازم و منطقی برای این جنگ بپردازد، به تبیین چگونگی بهرهگیری آمریکا از مباحث هستهای ایران در راستای دستیابی به همین هدف بپردازد. فرضیه مقاله این است که «ایالات متحده آمریکا تلاش نموده با تسخیر اذهان مردم آمریکا، در راستای تهدید آمیز قلمدادنمودن فعالیتهای صلحآمیز هستهای جمهوری اسلامی ایران، در دستیابی این کشور به فناوری هستهای و بهرهگیری از آن ایجاد خلل نماید.» بازه زمانی مورد نظر این تحقیق پیش از دوران ریاست جمهوری اوباما میباشد.
تخشید, محمدرضا, & علوی, سید محمد علی. (1393). شبکههای ذهن و قدرت رسانهها در بازنمایی غیر واقعی برنامه هستهای ایران. فصلنامه مطالعات راهبردی, 17(66), 67-102.
MLA
محمدرضا تخشید; سید محمد علی علوی. "شبکههای ذهن و قدرت رسانهها در بازنمایی غیر واقعی برنامه هستهای ایران". فصلنامه مطالعات راهبردی, 17, 66, 1393, 67-102.
HARVARD
تخشید, محمدرضا, علوی, سید محمد علی. (1393). 'شبکههای ذهن و قدرت رسانهها در بازنمایی غیر واقعی برنامه هستهای ایران', فصلنامه مطالعات راهبردی, 17(66), pp. 67-102.
VANCOUVER
تخشید, محمدرضا, علوی, سید محمد علی. شبکههای ذهن و قدرت رسانهها در بازنمایی غیر واقعی برنامه هستهای ایران. فصلنامه مطالعات راهبردی, 1393; 17(66): 67-102.