نظم حقوقی تثبیتکننده انضباط اجتماعی، حافظ نظم موجود و ساماندهنده رفتار اجتماعی مردم است و تغییر اجتماعی مترادف با تغییر در الگوهای هنجاری و ارزشی جامعه است. در نسبت این دو، نظم حقوقی از یک منظر مانعی برای تغییر اجتماعی است و از منظری دیگر، با توجه به خصلت هنجاری و دستوری، قادر به تأثیرگذاری بر رفتار جامعه است و فرآیند تغییر باورداشتهای جامعه را تکمیل میکند. تغییر اجتماعی نیز با ایجاد تحول در باورهای جامعه، میتواند نظم حقوقی را به چالش بگیرد و از سوی دیگر، برای تثبیت ارزشهای جدید نیازمند کاربست ابزارهای نظم حقوقی است. بنابراین، از نظر این نویسندگان مقاله، تعامل این دو (نظم حقوقی و تغییر اجتماعی) در تضمین تعادل زندگی اجتماعی ضرورت دارد.
جهان بین, سید عبادالله, & گرجی ازندریانی, علی اکبر. (1395). ضرورت راهبردی تعامل نظم حقوقی و تغییرات اجتماعی. فصلنامه مطالعات راهبردی, 19(74), 63-88.
MLA
سید عبادالله جهان بین; علی اکبر گرجی ازندریانی. "ضرورت راهبردی تعامل نظم حقوقی و تغییرات اجتماعی". فصلنامه مطالعات راهبردی, 19, 74, 1395, 63-88.
HARVARD
جهان بین, سید عبادالله, گرجی ازندریانی, علی اکبر. (1395). 'ضرورت راهبردی تعامل نظم حقوقی و تغییرات اجتماعی', فصلنامه مطالعات راهبردی, 19(74), pp. 63-88.
VANCOUVER
جهان بین, سید عبادالله, گرجی ازندریانی, علی اکبر. ضرورت راهبردی تعامل نظم حقوقی و تغییرات اجتماعی. فصلنامه مطالعات راهبردی, 1395; 19(74): 63-88.